HomeKernwerkersEsther

Esther

Supporter

Kernwerker Esther Teeuw heeft een coachpraktijk in Baarn. In haar coaching laat zij zien wat je kunt doen om mentaal en fysiek in topconditie te zijn. Alleen dan kun je excelleren in je werk en ervoor zorgen dat je het verschil maakt. Je fysieke en mentale kracht leidt tot verbinding met anderen, impact, plezier en energie. Het is van belang eerst jezelf goed te kennen, wanneer je optimaal in een team of bedrijf wilt presteren. Een maatwerk combinatie van methoden als systemisch werk, familieopstellingen, voice dialogue, NLP en lichaamswerk zijn daarvoor volgens Esther goed te gebruiken.

Esther Teeuw is psychologe en executive coach met 25 jaar ervaring als leidinggevende. Ze staat inmiddels 20 jaar op de yogamat en is sinds 12 jaar yogadocente in Yin- Hatha en Poweryoga. In haar boek “Managers op het matje” combineert ze haar liefde voor leiderschap met haar passie voor yoga.

"Kernwerken gaat voor mij over het in het zadel helpen van de nieuwe generatie. Jonge mensen weerbaar maken, en voorzien van levenslessen, die wij al tegengekomen zijn. Waarom zou je wachten met delen van wat je al geleerd hebt? Zo kan de volgende generatie op de schouders staan van de onze. Dan doen we het samen. Dat leert sneller, is leuker en uitdagender."

 

De voordelen

VERLATEN COMFORTZONE

Deelnemen aan een reeks 'high pressure' activiteiten.

VEERKRACHT

In staat zijn om conflicten te managen.

ZELFREDZAAMHEID

Zelf ervaren hoe je reageert en handelt onder druk.

WEERBAARHEID

Leren om uitdagingen te omarmen.

VERBINDEN

Persoonlijk leiderschapsprogramma in een groep.

IDENTITEIT

Je zelfbewustzijn aanwakkeren.