HomeKernwerkersFYNCH

FYNCH

Supporter

Edwin Hansma

Marco Frijhoff (compagnon) en ik hebben in 2002 FYNCH opgericht.
FYNCH is expert in het ontwikkelen van professionals om organisaties (nog) succesvoller te maken en heeft hiervoor een wetenschappelijk gefundeerde, en op plezier gerichte aanpak ontwikkeld: Triple FYNCH™. Door middel van Triple FYNCH™, worden iemands diepere kennislagen, onbewuste drijfveren en primaire behoeften blootgelegd. Waar iemand écht plezier aan beleeft wordt vervolgens de focus bij het bepalen van iemands ontwikkelingsmogelijkheden zodat zowel professioneel als persoonlijk excelleren kan plaatsvinden.

FYNCH gelooft dat mensen alleen kunt uitblinken in wat ze doen, als ze doen wat ze ècht leuk vinden. Door de complexiteit van onze verantwoordelijkheden en verplichtingen, onze onzekerheden en twijfels, onze angsten en zelfopgeworpen barrières en vooral door wat we denken dat van ons verwacht wordt, raken we soms te ver verwijderd van waar ons hart ligt. Oftewel waar onze intrinsieke kracht ligt om te kunnen excelleren.

JOY IS A VERY SERIOUS THING
De bouwstenen van ons JOY-gedachtegoed zijn positieve psychologie, emotionele intelligentie, transformationeel leiderschap, motivatie en bevlogenheid.

Met als resultaat: beter leren omgaan met veranderingen, minder werkstress en méér werkplezier.


   

 

De voordelen

VERLATEN COMFORTZONE

Deelnemen aan een reeks 'high pressure' activiteiten.

VEERKRACHT

In staat zijn om conflicten te managen.

ZELFREDZAAMHEID

Zelf ervaren hoe je reageert en handelt onder druk.

WEERBAARHEID

Leren om uitdagingen te omarmen.

VERBINDEN

Persoonlijk leiderschapsprogramma in een groep.

IDENTITEIT

Je zelfbewustzijn aanwakkeren.