HomeProgramma

Programma

Wát we doen is niet nieuw. Hóe we dat doen zeker wel!
Ons programma staat nooit centraal. Dat zijn de deelnemers en de opdrachtgever.
Wij bieden een supervet en gevarieerd programma aan dat is gebaseerd op samen doen, samen beleven, samen ervaren, samen onderzoeken en te leren en samen het avontuur aan te gaan. Zo bouwen wij aan solide, betrouwbare en duurzame netwerken. Wij leren onze deelnemers uitdagingen te omarmen. Als individu en als groep. Daarom houden wij het simpel en werken we aan de kern. Op bijzondere wijze, veelal door simulatietrainingen, halen we iedereen uit hun comfortzone en zoeken naar discomfort.
Wij zijn fan van de cyclische Kolb-methodiek, omdat er binnen een groep mensen verschillende leerstijlen te vinden zijn. Ons programma zorgt er dan ook voor dat iedereen aan zijn trekken komt en vanuit zijn eigen kracht het proces van ontwikkeling door kan maken. Onze Supporters zijn experts binnen hun werkgebied en laten de deelnemers vanuit hun expertise kennismaken met discomfort. Hoogte, water, tijdsdruk, groepsdruk en fysieke druk zijn enkele kenmerken die de activiteiten inhoud geven. Omdat we werken in kleine groepen, zijn alle gedragingen zichtbaar en worden onzekerheden, angsten, ego's en intenties blootgelegd.

Wat staat er op ons menu?

Nulmetingen;
omdat je de huidige fysieke en mentale status wilt weten, of je wilt een duidelijk overzicht van competenties hebben
Simulatietrainingen;
een diversiteit aan uitdagende ervaringen, omdat onder druk de kern snel zichtbaar wordt. Het bewust maken van het onbewuste gedrag
Intervisie:
om het proces in gang te houden
Individuele coaching;
omdat er soms flink ingezoomd moet worden
Éénmetingen;
omdat je meetbare progressie wilt zien

Samen geven we vorm aan het nieuwe leiderschap!
Meer dan ooit is het overduidelijk dat we elkaar heel hard nodig hebben. Daarom moet je in staat zijn goed te kunnen werken met de ander en zul je ook jezelf goed moeten begrijpen en blijven ontwikkelen. Wij geloven dat mensen, die in een veilige omgeving plezier beleven, die blijven onderzoeken en ontdekken, die durven ervaren, een enorm positieve bijdrage leveren aan onze leef- en werkomgeving. En dat kan alleen als je in staat bent conflicten te managen.

Ben je het zat om continu het gevoel te hebben dat je altijd moet presteren? Wil je je zekerder voelen als het gaat om het maken van keuzes en de mening van anderen en ben je het zat om je een speelbal te voelen in de huidige maatschappij? Wil je conflicten kunnen managen? Durf jij jezelf tegen te komen in een reeks bijzondere uitdagingen onder begeleiding van ervaren pro's? Neem dan contact op!
Wij zijn Kernwerken en kernwerken is een activiteit!

De voordelen

DOEN

Actief bijdragen aan de toekomst van de komende generaties

SAMEN LEREN

Deelnemersveld is een mix van werkervaring

VERBEELDEN

Ontwikkeling vanuit vele invalshoeken door specifieke simulatietraining met context

VERBINDEN

Bouwen aan solide, betrouwbare en duurzame netwerken

WERKEN

Heeft een sterk fysiek karakter en stimuleert gezonde werklust

VEILIGHEID

Begeleiding door zeer ervaren professionals. Wees vooral gewoon jezelf